Sayfalar

22 Ağustos 2011 Pazartesi

" Blogger N'lerini Seçiyor ! "

 Şimdiye kadar yazdığım belkide en zor mim yazısı oldu. Tek tek blogları bir daha inceledim, düşündüm. Anladımki takip ettiğim blog sayısı oldukça azmış ve gerçekten çok güzel yazılar yazan bloglar varmış. :) Yazılarını okuyormuşum ama izlemiyormuşum. Bayaa üşengeç bir adammışım. Sağolsun Büşra (Hayal Meyal) uyandırdı beni. İyi bir blogger olmadığımı anladım :) Bende ne yaptım... Çoğunu izlemeye aldım. Çok zaman ayıramıyorum ama olsun, okunacak çok şey olsun.. 

Mim gibi birşey ama tamda değil. Birde kurallar var. Aşağıdaki paragrafta yazılanlar gibi. Katılacaksanız aynen o kurallara uymalısınız. İsmi geçen herkes mimlenmiş sayılıyor. Geçmeyenlerde arzu ederlerse katılabilirler.

Yazının başlığı " Blogger N'lerini seçiyor ! "şeklinde olmalı.. Bir bütün halinde ilerlemeliyiz. Her kategori için en fazla 3 kişi yazabilirsiniz..  (Sadece bir kategori için 5 tane yazma hakkınız var. Çoğumuzun blog açmasına sebep olan şey, kendimizi anlatmak.) Ekstradan 1 kategori daha ekleyip, seçiminizi yapabilirsiniz. Kategori açarken tercihinizi mümkünse en zeki, en güzel, en akıllı gibi şeylerden yana kullanmayın. Tamam birbirinizi tanıyor olabilirsiniz. Ama burda genel bi seçimden bahsediyoruz ve birbirimizi sadece yazılarımızdan tanıyoruz. Yazılardan yola çıkarak sonuca varabileceğimiz kategoriler olmalı. (Kişileri rencide edecek, küçümseyecek türden kategorilere kesinlikle yer vermeyin.)  Aynı kişiyi birden fazla kategoriye yazabilirsiniz. 

Hayal Meyal ve Burcu beni de enlerine katmışlar sağolsunlar. Bende ikisinin enlerinden bir karma yaparak enlerimi sunuyorum. Tuhaf ama güzel bir duygu enlerde olmak. Ama kendimi sorumlu hissettim. :) hani varya takdir edilen herkes, aslında cazalandırılır. Yani daha çok çalışmaya mahkum olur gibi. Çıtayı düşürmeme meselesi yani... :)
Sevgiler ve teşekkürler Büşra ve Burcu... 


İşte benim adaylarım...
En İyi Tasarıma Sahip Blogger : Burcu, Mor yağmur

En Güncel Blogger : Cesuryorum, Pabuç

En Meraklı Blogger : Yusuff

En Çok Gezen Blogger : Bir Dalgıcın Hikayesi

En Çok Bilgilendiren Blogger : Birbakarsam, tarihe düşülen notlar

En Çok Kendini Anlatan Blogger : *b3n(gü)nlük*, YaşanPINARIM, Hayal Meyal

En Çok Eğlendiren Blogger: Gelibolu 17, HAYATA BALIKLAMA

En Akıcı Yazan Blogger: Burcu, Birbakarsam

.... Çok yoğun araştırmalar sonucunda ulaştım bu sonuçlara. Yıprandım, yoruldum, tükendim... Ne zormuş bu iş. Unutulanlar lütfen bağışlayın beni. Yanlış anlaşılmalar olmaz umarım ama şu an yani şu dakikadaki düşüncelerim bunlar. Yarın ne olur bilmem. :)



18 yorum:

Büşra Bayram dedi ki...

çoook teşekkür ederim :) çok onur duydum. benim de bu olayı kabul etme4 sebebim aslında buydu. uyuklayan blogerları uyandırmak :) amacıma ulaştım:D

gelibolu17 dedi ki...

Yani,yarın ne olur bilemiyorum,siz yarını çok fazla düşünmeye başladınız :) Hayırdır bir gelecek kaygısımı taşıyorsunuz:)
Yani bugün sizin ennn eğlendiren bloggerlarınızın arasındayken,yarın bir gün bu kategoride olmamak olamamak gibi bir kurt düşürdünüz aklıma şimdi :)
Şaka bir yana benide ennlerinizin arasına aldığınız için teşekkürler,layık olmaya çalışacağım efenim :)
Bak,bak nasılda hemen şımardım,ahh bu ben,ne zaman mütevazı olmayı öğreneceğim bilmiyorum :)
Aslında ben bu mime benzer şeyi,şey diyorum kusura kalmayın lütfen ben buna tam anlamıyla bir isim bulamadım,mim değil bu,blogsal sorunlar desek daha doğru olacak,hani şimdi böyle bloggerları bir kategoriye sokmaya çalışırsak kan gövdeyi götürecek gibi geliyor bana,ama hadi hayırlısı olsun bakalım ;)
en kısa zamanda belki bugün,bugün olmazsa yarın,yaa o şarkıydı ama :P
en çabucağından cevaplama çalışacağım,sevgiler,selamlar olsun....

gelibolu17 dedi ki...

Ayrıcada pek bi sevgili sazan'ımla beni aynı kategoriye koymuşsun :)
ikimiz elele verip,önümüze geleni kaparız edalarında yürürük artık :)

Volkan DENİZ dedi ki...

Hayal meyal;
Asıl ben teşekkür ederim. Hem beni uyandırdığınız için :) hemde enlerinize aldığınız için. Şimdi okuyup inceleyecek çok site oldu ama zaman gene aynı :)
sevgiler...

Volkan DENİZ dedi ki...

gelibolu 17;
ne kadar da doğru bir karar vermişim. :) yorumunuzu görünce anladım.
şimdilik derken, bu mim (yada her neyse) sayesinde bir sürü blogla tanışma şansım oldu da o açıdan öyle dedim ama sizinle ilgili fikrim sanırım değişmez. siz hep olun.. :)
sevgilerle...

Adsız dedi ki...

Volkan çok naziksin Birbakarsam'ı eklemişsin. Her ne kadar "Bir Yazarsam..." benim için öncelik olduysa da hep. :) Teşekkürlerimle...

Volkan DENİZ dedi ki...

Olsun ordan ikisinede ulaşırlar diye düşündüm :)

Lütfi Mutluer dedi ki...

blogunu yeni keşfetmemiş olsaydım mimlemiştim :)

Volkan DENİZ dedi ki...

:) e hoşgeldin o zaman Lütfi..

gelibolu17 dedi ki...

Sevgili volkan deniz,memleket meselesi değil ama bir blog meselesi inanki,bloggera erişim engellendiğinde o kadar çok acayiplik gördümki,,,mimleri seviyorum ve bunu her fırsatta dile getiriyorum,nette olduğum sürece mim cevaplamaya devam edeceğim,ama bugün cevapladığım mim değil,sadece birilerinin reyting yaratmak uğruna mubarek ramazan ayında yaptığı saçma sapan bir şeydi,sorgulamam lazımdı,hani burcu seni uyandırmak için paslamıştıya bu şeyi sana,işte bende birilerini uyandırmak adına,bu şeyi cevaplamalıydım,kendi tarzımda,kendi cümlelerimle,emin ol bu şeyi ortaya atanlar kendileri ortada görünmiyecekler bile,aynı bloggera erişim engellendiğinde görünmedikleri gibi,halimizi anlamadıkları gibi,iki üç tane canı sıkılan şahıs,işi gücü yok bütün gün oturup ne uydursak diye düşünecekler,böyle şeyler ortaya atacaklar,bende bana denk geldiğinde böyle psikopata bağlıyacağım,,,,,,,,
sevgiyle kal,selamlar olsun,okumaya ve yorumlamaya layık bulduğun için teşekkürler :)

Not,kendi blogumdan cevabı aynen kopyalayıp getirdim :)hayırlı sahurlar olsun...

Volkan DENİZ dedi ki...

Gelibolu;
Peki öyle olsun :)

Sazan dedi ki...

Pek çok teşekkür ederim, elimin gitmediği bu günlerde bunu duymak pek iyi oldu...

Eksik olma...

Volkan DENİZ dedi ki...

Sazan,
ben teşekkür ederim, okuyorsak beğenmeli yada en azından fikrimizi söylemeliyiz ve ben sizin yazılarınızı gülümseyerek okuyorum..
sizde eksik olmayın, sevgilerle...

Bengü dedi ki...

Hiç kimsenin n'lerinde olamadığımı gördükten sonra sizin bu kadar emek zahmet hazırladığınız listenizde n'lerinizde kendime rastlamak ve gerçekten güzel bir kategoride yazılmış olmak beni inanamayacağınız kadar mutlu etti. Yürekten teşekkür ediyorum size... :))
Kendinize çok iyi bakın. Sevgiyle kalın... (:

Volkan DENİZ dedi ki...

Kendinize bu kadarda haksızlık etmeyin. Bazen hiç beklemediğiniz anda gelen mutluluklar en azından sizi o anki sıkıntınızdan sıyırır. Umarım buda öyle bir şey olmuştur.
Her zaman mutluluğu yakalayacak bir sebebinizin olması dileği ile.
Sevgiler...

BuRCu dedi ki...

Eveeet, zorlu bir okuma sürecine girmek üzereyim sanırım :) Bir yandan da keyifli...

Sen beni en'lerine aldın, ben buralardan uzak kaldım:( 4 aylık yazı okuyacağım, işim zor benim.

Sevgiler olsun Volkan, bu başlangıç yorumu;)

Volkan DENİZ dedi ki...

Hoş geldin Burcu. İnsan sanal alemde tanıştığı birini de özlermiş. Bak bunu da öğrendim sayende. :)
Sevgilerimle.

BuRCu dedi ki...

İnan bunları duymak gurur verici. Yüzüm kızarmıyor desem yalan söylemiş olurum.

Tekrardan ve gerçekten hoş buldum ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...