Sayfalar

17 Mayıs 2011 Salı

Anlasana...

Anlayamadım, sabahın kör bir saatinde ki uyanmalarımın senin içimde bir yerlerde uyandırdığın heyecanın yarattığı kalp çarpıntılarından olduğunu.

Anlayamadım, geceleri yastığa başımı koyar koymaz yüzümü saran tebessümün, senin zihnimde açtığın penceremden giren güneşten yansıdığını..

Anlayamadım, biryerlerde birşeyler beklerken, etrafa gülen gözlerle bakmamın, senin bana gösterdiğin tebessümden kaynaklandığını..

Sonra…

Anladım, gerçek sevdanın sadece hissedebilmek olduğunu.

Anladım, heyecan olmadan hissedemeyeceğimi.

Anladım, uzatılan el sevgi doluysa, içimi titretip beni peşinden sürükleyeceğini…

Ve…

Anla artık… bütün bunlar için ayıracak zamanın olmadığında beni de kaybedeceğini…

23 yorum:

BuRCu dedi ki...

Güzel tarif, yüreğine sağlık Volkan.

Volkan DENİZ dedi ki...

Teşekkür ederim Burcu.
İçimden geldiği gibi...

BuRCu dedi ki...

Kaybetme gerçeğini irdeleyesim vardı aslında, anlamı bozmak istemedim. Onca güzelliği hissettirebilen kaybedebileceğini neden aklına getirmez ya da ona ihtimal vermez ki... Yine de iyiye odaklanayım. Bunu söylemedim bile varsayabiliriz :)

İçinden gelenlerin güzellikleri kaybolmasın.

Volkan DENİZ dedi ki...

İşte budur zaten bütün sorun. Hissedilenler, yaşananlar uzaklaşmaya başlayınca. Duygularında körelmeye başlayabileceği düşünülmez.. nasılsa yaşanmıştır ve hissettirilmiştir diye düşünülür oysa tıpkı "aşk bitti ama seviyoruz işte" dermişcesine yaşanır saçmasapan..
teşekkür ediyorum.. hayatın içinde oldukça kaybolacağını snmıyorum :)

BuRCu dedi ki...

Bazen gerçeği görmek için olumsuzlukların yaşanması gerekiyor sanırım. Bir nevi sınav niteliğinde, ilk günkü heyecanların tazelenmesi adına...

Volkan DENİZ dedi ki...

Heyecanların tazelenmesi için, yeni heyecanlar yaratmak yeterlidir. Bunun içinde olumsuzluk yaşamak yerine yaratıcı olmak yeterli olur.. sanki..

BuRCu dedi ki...

Olumsuzluklar yaşanmayınca kaybetme gerçeği ile karşı karşıya kalınmıyor ya hani, o yüzden öyle söyledim. O sınavda ortaya çıkan sonuç, kararı etkileyecektir bir bakıma. Bencesi bu yani...

Volkan DENİZ dedi ki...

Bu bakış açısı güzel ama hep bu testlemi öğrenicez değerini. Ama haklısın çoğu zaman işe yarıyor be. :)

BuRCu dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
BuRCu dedi ki...

Keşke gerek kalmasa, kaybetme gerçeğinin farkında olunsa da kıymeti bilinse duyguların ve yaşanmışlıkların.
Öyle bir an geliyor ki hangisinin ağır bastığının görülmesi için otomatik olarak gelişen bir sınav içinde bulabiliyorlar kendilerini. Sen dedin ya "aşk bitti ama seviyoruz işte dercesine" diye, işte bu sebepten o sınava girmek gerekiyor sanırım. Olaylar o sınava ortam hazırlıyor galiba.
Çok konuştum bu akşam, susuyorum..İyi geceler :)

Volkan DENİZ dedi ki...

Tamam yapalım bu sınavı.. :)
Susma.. iyi geceler...

gelibolu17 dedi ki...

Çok güzeldi,yazını okurken satırlardaki samimiyet banada geçti,ve bak gülümsüyorum şu anda :) Teşekkürler,sevgiler,selamlar...

Duydumki burda papatya çayı ikram edlir olmuş,ben pek ot çaylarını sevmem,siyah çaycıyım ben :) Varsa bir bardak demli çay içerim...belki bende o zaman yanımda getirdiğim simitten ikram edebilirim :)))

Volkan DENİZ dedi ki...

Hep gülümse.. Seni tebessüm ettirebildiysem ne mutlu bana.. :)
Şimdilik papatya, ama her türlüsünden mevcut.. Ben buralarda olmasamda hep hazır, doldurun bardaklarınızı , afiyet olsun..
teşekkürler, sevgiler...

Adsız dedi ki...

bizi böyle havalar mahvetti sanırsam :) çok samimi bir yazı olmuş

gelibolu17 dedi ki...

Yaw deminden beri wordpress te bıraktığım yorumu arıyorum,bulamıyorum,blogun altını üstüne getirdim yok,yok :) Meğerse buraya bırakmışım yorumu,yanlış yerde arıyomuşum :) İyi bari ev sahibinden mutfağında istediğimiz kadar çay içme izninide kopardık,ben azcık şurda denize karşı iki-üç bardak çay içeyim,sonra gidip ortalığı topliyim,iyi dağıttım ama...yaşlanıyorum evet,blogda kalabalık olunca,ahhhh google ammi ahh,bak gene işin ucu sana dokandı gördünmü,ben sana ne diyim,bizi böle ziyan zebil ettin,yarımız wordpress te yarımız burda kaldı,delüler gibi yorum arattıyon bana :)
Ordan muhalif bir ses yükselir: Arama kardeşim arama kim diyo sana yorum takibi yap diye :) sen git ortalık topla.....

Duymuyorummm,biri bana bişeymi dedi?

sağlıcakla kalın,sevgiler,selamlar...

Volkan DENİZ dedi ki...

pinkZorro:;
Havalar böyle giderse daha neler olacak kimbilir.. :)
teşekkürler..

Volkan DENİZ dedi ki...

Gelibolu;
Hem wordpresste hemde burda yazmaya devam ediyorum. Farklı yazılar yazıyordum ama bu yazıyı iki tarafta da yayınladım. Sorun ordan :)
Ev senin.. istediğin gibi ye iç, rahat ol :)
sevgilerle...

gelibolu17 dedi ki...

rahat ol dedin diye bak çok rahatım,hala burdayım :)bide yüz bulmuşken sizi mim lemeden gitmek istemedim,,,her şey için çok teşekkürler,mim için sayfama beklerim,selamlar...

BuRCu dedi ki...

Ben de mimledim; anlaşılan geç kalmışım :)

gelibolu17 dedi ki...

Burcu bence çok güzel olmuş,çifte kavrulmuş bir mime sahip oldu nutukçu :)Artık çifter çiftermi cevaplar napar bilemiyorum :)

BuRCu dedi ki...

Ben ikinci olduğum için alınmam, ne yapalım şans :) Ama sıkıştıralım diyorsan ısrar edeyim biraz :)

Volkan DENİZ dedi ki...

Vayy ki vay.. :)
İki defa mimlenmişim. Burcu Ve Gelibolu'ya çok teşekkür ediyorum. En kısa zamanda cevap yazımı yazacağım. Ayrıca soru çok hoş. Keyifle cevaplayacağım soruyu. Sevgiler ve teşekkürler..

Pabuc dedi ki...

Vayy bu süpermiş haci ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...