Sayfalar

27 Şubat 2011 Pazar

Yazılar öksüz kalmasın..:)

Dostlar;
Yaklaşık 78 gündür bu blogda yazıyorum. şöyle bir baktım 75 makale yazmışım. Amma yazacak konu varmış. Ama bunlar daha başlangıç. Bazen ufaktan dokundurdum, imalar yaptım, bazen kahramanlar yarattım, bazen küçük anılarımı paylaştım sizlerle, kimi zaman eleştirdim, kimi zaman da yüceltmeye çalıştım kendimce.. Sizlerde okudunuz, takipçim oldunuz, desteklediniz, eleştirdiniz, beğendiniz yada burun kıvırdınız. Biliyorum ki her birini okurken bir şeyler hissettiniz yada kafanızdan bir şeyler geçti.. Ama nedense bu düşüncelerinizi paylaşmadınız, kendinize sakladınız. Yazılan her konuda söylenecek bir şeyler vardır derim hep.. Bu sebeple yorumlarınız ve katkılarınız benim için her zaman değerli olmuştur.. Size yardımcı olmak adına yazıyı okurken muhtemelen kafanızdan geçenleri sıralıyorum..
-Hımm
-Evet yaa
-Yok daha neler
-Amma saçmalamış
-Çok güzel yazmış be
-Hadi canım daha neler
-Vayy
-Nereden bulmuş bunları
-Ayy çok güzel
-Of ya çok üzüldüm
-Çok eğlenceliymiş
-Eh işte
-Çok duygusalmış
-Hiç bişey anlamadım
-Eee ne olacak şimdi
-Tamda benim kafadanmış ya
-Off ne uçmuş be
-Sıkıcı olmuş
-İçim daraldı
-.........??
İşte size bir kaç örnek. E yani sizde okuduğunuz makaleyi değerlendirin artık canım. Bende nereye kadar anlaşılmışım bir fikrim olsun dimi ama.... Hadi daha okunacak 75 makaleniz var..:)

21 yorum:

Adsız dedi ki...

cogu zaman yorum yapmasamda sıkı takipcinizim.76 yazınızı da okudum..yazılarınızın devamını merakla bekliyorum..

Volkan DENİZ dedi ki...

Teşekkür ederim.. siz hangi adsızsınız acaba..:)

Pabuc dedi ki...

Süper yazı yaaa..Sinir olan blogger isyanı :))

Ne gıcık oluyor insan, bakıyorsun birileri rutin olarak ziyaret ediyor siteni ,yazıları da okuyorlar ama iş yoruma gelince tüm ziyaretçilerde bir tembellik :) Siteminde çok haklısın...

Yazdığın maddelerden birini seçtim onu yazarak yorumumu bitiriyorum...Sıradakilere de başarılar diliyorum ;)

-Evet yaa

:)

Pabuc dedi ki...

Pardon bir şey söylemeyi unuttum..Resim çok dokunaklı olmuşş içim burkuldu :)

Volkan DENİZ dedi ki...

Pabuç;
Çok teşekkür ederim. Yazı yazmak ciddi emektir dedim bastım isyanı ..:)

Volkan DENİZ dedi ki...

Benimde :)

kumsal dedi ki...

o adsız bendim.....daha geniş bir okuyucu kitlesine ulaştıgınız da istemediginiz kadar yorum ve eleştiri alacaksınız.yorumlarda farketmişsinizdir yavaş yavaş eleştiriler başladı..tüm yazılarınıza olmasa da hemfikir olamayanlar kendilerini hissettirdiler.keyifle okuyorum ve daha da iyi yazılar cıkacagına inanaıyorum..kaleminize yüreginize saglık..saygılar

Volkan DENİZ dedi ki...

Kumsal:
Teşekkür ederim.. Aslında bu bir isyan değil. Toplum olarak sadece izliyoruz. Gelişmek istiyorsak katılımcı olmalıyız, rahatsızlığımızı dile getirmeli, beğendiklerimizi takdir etmeliyiz. Yazılar küçük bir örnek. Anlayamıyorum bu kadar koyun nasıl olabildik.. bilinçlenme adına ses vermeliyiz.. sıkıntılarımızı dedikodu edermişcesine eş dostla paylaşacağımıza sıkıntın yaratanları sorgulamalıyız diye düşünüyorum hepsi bu.. Sevgiyle kalın..

kumsal dedi ki...

Haklısınız,fakat yakın tarihe bakarsanız sesini cıkaranlar asılmış kesilmiş bu nedenle de korkak bir toplum oluşmuş.hal hazır da da sesi cıkanlar'a yapılanları görmekteyiz.Özgür basından söz ederken köşe yazıları nedeniyle yaka paca götürülenler az degil..eee bu nedenle sizin yazılarınızı okurken dşnüyoruz eleştirsek mi övdek mi:))))mazallah eleştrdik diye bizi silersiniz:)))

Adsız dedi ki...

Çok haklısın. Ben de "sizden isteklerim var" dedim ama kimse kaale almamıştı. Onu bırak anlayanlar bile bir link verdikleri yok.

Volkan DENİZ dedi ki...

kumsal;
doğru ve düzgün olanı hiç kimse silemez, sildiğini zanneder. Çünkü o adamlar sadece kendilerine doğru değillerdir, arkalarından gelenler de bu özelliklere sahiptir.. Herkes susarsa aradan birini alıp götürmek kolaydır. Ama herkesin konuştuğu toplumda kimse kimseyi bir yere götüremez. Aslolan halktır.. Tek şart o halkın gerçekten kendi iradesi ile bilinçlenmesi.. Yoksa birileri gelir bilnçlendirmeye kalkışır sonrasında halk denen şeyde kuklaya döner.. İşte bu sebepten korkaklık bize yakışmaz... Saygılar..:)

Volkan DENİZ dedi ki...

Kamil;
Olsun biz bizi anlayabiliyoruz en azından şimdilik :)

Adsız dedi ki...

hiç olmazsa yazıyorsun bunu da taktir ediyorum. yorum yazmak bazen sıkıcı geliyor galiba ama haklısın okuduğumu çoğu zaman aynı şeyleri hissedip düşündüğümüzü belirtmek gerekir.düşünceler paylaştıkça zenginleşir .hiç olmazsa yalnız olmadığımızı anlarız. EMEL

Volkan DENİZ dedi ki...

Emel;
Haklısınız.. Düşünceler paylaştıkça zenginleşip olgunlaşır. Doğruluğu ispatlanır sonrası zaten kendiliğinden gelir.. Her şey düşünce ile başlar.. Teşekkürler..

Adsız dedi ki...

merhabalar ben 13. izleyiciniz oldum ve gelir gelmez ilk kez son yazınıza yorum yazmak istedim:)) bencede yazılar öksüz kalmasın.başlık cuk oturmuş.ben elimden geldiğince okuduğum bloglara yorum yazmaya çalışıyorum.dediğiniz gibi en azından teşekkürler deyip takdir etmek yazan kişiyi de motive ediyor.ya da yapıcı bir şekilde eleştirmek de öyle.

son yorumum olmayacak emin olabilirsiniz.bloğunuzda daha nice paylaşımlarda bulunmanızı diliyorum.

sevgilerimlee:)

Adsız dedi ki...

Bloğunuz hayırlı olsun.profilinize baktım.bir kaç ay olmuş başlayalı.ne güzel.iyi ki açmışsınız.

Volkan DENİZ dedi ki...

kamikaze;
çok teşekkür ederim hoş geldiniz.. elimden geldiğince aklımın köşesinden geçenleri paylaşıyorum.. Hep beraber en doğruyu bulma ümidi ile..
Sevgiyle kalın...

Adsız dedi ki...

Her kes burada bakıyorum.asmalar kesmeler.dunya küçük olduğu gibi burda çok küçük. bi yerlerde muhakkak karşılaşyoruz size.yorum yazanlara siz.yorum yazıyormusumuz peki. kaç kişi ben yazıyorum diyebilirki acaba?bu arada burunalınızda uzuyor haberiniz olsun.siz görmesenizde ben görüyorum.insan hiç olmazsa iki kere yazana bir kere de olsa bir uğrasa çok mu zor yaaaaaaaaaaa.soruyorum size yok yok yine uşendiniz.sizler hep bana hep bana diyenlerdenmisiniz.evet ben diyorum öylesiniz.

Volkan DENİZ dedi ki...

Adsız kardeşim kimsin bilmiyorum ama çok ezbere konuşuyorsun. Ben okuduğum tüm yazılara fikrimi yazıyorum. Ama bir fikrim varsa tabii. Bana uğrayanlara eğer bir bloğu varsa muhakkak uğruyorum. Bu önyargıya nereden vardınız bilmiyorum. Neyse yinede teşekkürler.. sağlıcakla.. :)

BuRCu dedi ki...

Yazıya hak veriyorum, serzeniş tarzı güzel olmuş..

Ama benim yorumcuya yorum yazasım geldi :) Hiç yaptığım bir şey değildi şu ana kadar, adsız yorumcuya çok güldüm :) Çok içerlemiş sanırım, blogu varsa bir bakmak istedim :)

Volkan DENİZ dedi ki...

Burcu haklısın bende çok güldüm. Kendini tanıtıp açıkça sıkıntıyı söyleseydi keşke. Beklentilerine cevap vermek yine mümkün olamıyacak.. Kim olduğuna dair en ufak bir fikrim yok çünkü..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...